• Marknadsledaren - JB
  • Leverans till HELA Sverige
  • Vi ordnar er Finansiering!

JB Trailer AB är ett företag verksamt inom många områden. Vi kan stoltsera med att under många år levererat "Trucks & Trailers" från ledande tillverkare i Europa till nöjda kunder i Sverige!

- Tyska Humbaur är vår partner sedan 2004 och vi har under ett antal år blivit utnämnda till "Humbaur Platinapartner" som är den högsta utmärkelsen som går att få. Deras sortiment inom släp sträcker sig från 750 kg till 40 000 kg. De lever upp till det kända uttrycket "Tysk kvalité" och vi är stolta över att vara ensam agent för ett flertal av deras olika modeller.

- Sedan 2007 är vi Generalagent för Engelska Equi-Trek som är den största producenten i EU inom hästlastbilssegmentet. De innehar även ett unikt patent för sidolastning på hästsläp. Under 2013 lanserade Equi-Trek en ny husbils / motorsportserie under varumärket Moto-Trek.

- Polska Eurotechnik & Tyska Valinski Fahrzeugtechnik är våra partners sedan 2008, vi kan presentera påbyggnationer inom bärgningssidan med hög kvalité för den Nordiska marknaden. Deras senaste innovationer inom system för lastbärare där de innehar världspatent tror vi kommer revolutionera den Nordiska Transportbranschen.